Hierbij enkele persoonlijke berichten van klanten die ik terloops verzameld heb a.d.h.v. reactieformulieren na de ontstress behandelingen.

 

Ik heb veel gehad aan de sessie met jou. Het is de ommekeer geweest in mijn geestelijke gesteldheid ten aanzien van mijn ex. Ik laat me niet meer overdonderen, ik luister, maar laat niet meer met me spelen. Ook tijdens mijn ondersteuning met de psychologe was het duidelijk dat ik na een dip in één keer weer een stuk beter was geworden en toen ik terugdacht moet het wel aan de hand van de behandeling zijn geweest.
Ik kan ’s avonds veel sneller in slaap vallen als ik de codes heb gedaan.
Ik heb vele maanden Ibuprofen geslikt vanwege tandklachten. De tandarts kon op foto’s niets vinden en vertelde me dat het “tussen de oren” zat. Ik heb na het doen van de codes: geen pijnaanvallen meer, waarvan de tandarts voorheen niets kon ontdekken; ik kan weer warme koffie drinken en koud ijs zonder pijn eten; ik kan weer eten met beide kanten van mijn gebit, zonder (ongemerkt) alleen links te gebruiken.
Heb gisterenavond de oefeningen gedaan i.v.m. slaapklachten, verdriet en mijn boosheid. Heel vreemd kreeg een horizontale lijn over mijn voorhoofd van mijn linker oor over mijn wenkbrauwen naar mijn rechter oor. Wonderbaarlijk maar heb de hele nacht aan één stuk door geslapen, maar wat mij ook verbaasde was dat mijn dochtertje zo moe was dat ze gisterenavond in bed lag en al sliep toen ik bovenkwam. Ik laat de hond voorafgaande uit, zij gaat dan tandenpoetsen enz. daarna praten wij nog even dat was niet meer nodig. Ze zei vanmorgen (slaapt op het moment bij mij) dat ze heerlijk had geslapen maar dat ze nog wel moe was.
Ik mail je omdat ik graag de afspraak voor woensdag wil verplaatsen. Ik heb me de hele vakantie goed gevoeld en nu voel ik me ook rustig, energievol en ontspannen!!! Helemaal super dus en geen burn out klachten meer. Ik heb de afspraak nu ook niet ‘nodig’. Ik wil voorstellen om de afspraak een paar weken uit te stellen en dan te bekijken of het nog steeds zo goed gaat. Het was een bijzondere ervaring gisteren en ik moet zeggen dat ik me vandaag goed voel. Geen gek gevoel in mijn hoofd en ook geen beklemmend gevoel in mijn keel.
Het gaat echt beter! Ik vind het ongelooflijk, maar zelfs m’n voeten zijn minder pijnlijk, mijn onderbenen stromen meer (de energie erdoorheen dan), ik voel me opener en opgeruimder en steviger! Nou, dit even als tussentijds bericht! Heel hartelijk dank nogmaals voor je zeer gerichte en “schone” aanwezigheid en energie.
Had vanochtend toch weer wat problemen met de keel (dichtgeknepen). Niet echt lang maar toch wel weer. Wat krop ik nog op?? Wat kan ik niet door de keel krijgen? Wat wil ik niet slikken? Mooi hè. Komt goed, zijn ermee aan het werk. Benen voelen goed, heel prettig veel minder stijf. Verder warm gevoel direct aan het begin bij de linker slaap. (geeft nu nog steeds een warmte af in mijn beleving). Weer veel sensaties in de handen. Lichte kriebel op bepaalde plaatsen aan het hoofd. Ben me trouwens bewuster van mijn benen en rug. Merk op dat ik rechter op sta en of ga staan. Dat gaat goed en gaat relatief makkelijk.
Ik heb gemerkt dat de codes razendsnel kunnen werken. Ik had veel last van mijn prostaat. Na 1 behandeling van Nico en een keer zelf de codes daarvoor te hebben gedaan, waren de klachten verdwenen. Daarna ook niet meer gedaan, als eenmaal iets is verholpen het ook zo is en dat je daarvan bent “genezen”. Bij mij zijn al diverse vervelende dingen compleet verdwenen, geloof dat het helpt en het zij zo.
Rustgevend! Zo werkt het op mij. De positieve bewering heb ik meestal niet nodig! Te gekunsteld, veel tijd nodig om iets te vinden dat past. Gewoon aan niets denken, behalve aan de vingers, waardoor een soort stroom vloeit. De “negatieve” punten slaan over in een positieve waarneming. Het positieve wordt automatisch opgewekt. Ingaan op moeilijke punten betekent verwerking voor mij van de moeilijke punten. Naar voren kijkend. Accepteren van je eigen gevoelens. Doordat je over veel van je eigen belemmeringen praat, lossen ze zo te zeggen op. Het nieuwe is het zelf geleiden van je stromingen in je hoofd, een soort bioresonantie. Het helpt rust te vinden of geeft rust.
Wat betreft de oefeningen: dat lukt. Het gekke is dat ik mij minder vermoeid voel. Wel slaap ik nog steeds niet goed door, maar ik sta wel minder vermoeid op en hou het werk wel beter vol (dat is de winst). Ik moet zeggen dat er een bepaalde rust/ontspannenheid voel. Het gekke is dat ik het idee heb dat ik geen last meer blijk te hebben van mijn knieën. Ik heb mij voorgenomen als ik het zelfde gevoel morgenavond ook heb, dat ik dan weer een stukje ga lopen (dat zou een mooi resultaat zijn). Ik ben ervan overtuigd dat het helpt…….
Ik heb al jarenlang regelmatig last van angina pectoris klachten (hart). Na de 2 sessies met je heb ik deze klachten niet meer gehad sedert ruim een half jaar. Daarnaast voel ik me rustiger en stabieler, ik slaap beter en jawel ik golf beter.
Had a dream tonight, very vivid and from my past real life, a relationship that didn´t work where I relived my pain in the dream. There it went- old trash thrown away(could it be more easily than in a dream) like you said… When I did the codes just now- very STRONG respons (positive) from my deep self. Especially both hands adams apple- totally calm and relaxed. Get pictures when I do the codes too, Today I “saw” a still lake surrounded by woods in total stillness. Even yesterday there was like colours and glowing -like gem stones. Also there is this recurring “knowing” : The codes have saved my life. I feel very grateful and humble.
I see miracles happening in my life.Small and big things. An old relationship with anger and disappointment healed and totally transformed this evening. It´s like this created a shift inside, or is it the other way around..probably both at the same time. I´m in awe over the effects of the codes. Something inside starts speaking to me in a language I didn´t know before.Still will keep going for a while with your last codes. “The Healing Codes have already done a big change in my life, and it just continues. From being sick for about 9 years, it is amazing to finally heal for real. I tried so many different treatments etc. before, and each of them made me a bit better. BUT The Healing Codes are in a different category. Because I feel it really heals the roots to the sickness. It touches the deepest level in my body, and it is still so easy and non-complicated to do. And in addition to remove stress from the cells, it makes it possible for me to replace the lies in my unconsiousness with the Truth, and healthy good beliefs. That is the best! I am very thankful for it!!” – Sigrid
Ik heb de 4e Custom Code erg voelen werken. Ik werd er erg moe van en sliep ook meer. Langzaamaan voelde ik de intensiteit verminderen, wat weer een teken is dat er toch weer wat geheeld zal zijn”.
Het was eind augustus 2010 dat mijn leven een wending zou nemen met grote gevolgen. Het bleek een whiplash te zijn, dit in combinatie met de beperkingen die mij hierdoor werden opgelegd maakte dat ik van een leven met een solide basis terecht kwam in een leven zonder basis en zonder vertrouwen. Ik had een goede baan een eigen website leuke hobby’s en was bezig met een opleiding dat alles was niet meer mogelijk. Door de bijkomende stress liep de relatie uiteindelijk niet meer.

Na psychologische hulp en 10 weken een multidisciplinaire behandeling te hebben gevolgd in het revalidatiecentrum ging het een stuk beter met me. Maar ik ondervond nog steeds beperkingen van mijn whiplash. Ik heb ook een jaar medicijnen geslikt omdat de whiplash in combinatie met de fybromyalgie heftige pijnen veroorzaakte.

Mei 2013 kon ik eindelijk weer voorzichtig gaan werken voor enkele uren per week dit doe ik nu nog steeds. Na het revalideren ben ik ook de medicijnen af gaan bouwen dit met succes. Herstel van een whiplash/ fybromyalgie is niet alleen een kwestie van medicijnen en rust het is ook kijken naar hoe je denkwereld in elkaar steekt en hiervan de valse overtuigen erkennen en op een andere manier tegen het leven aan gaan kijken. Lichaam en Geest hebben altijd direct invloed op elkaar.

Ik heb het boek van Alex Loyd al 2 jaar in de kast staan maar door de whiplash was lezen niet mogelijk tot dat ik Okt. 2013 het boek uit de kast pakte en binnen 1 week had ik het boek uit en ben ik direct met de healing code begonnen.

Een whiplash wordt vooral veroorzaakt door stress omdat het lichaam reageert op het ongeluk met een vecht vlucht reactie. Het wil alle belangrijke zenuwbanen in de nek beschermen en hiervoor spant het alle spieren rondom je nekwervels, met alle gevolgen van dien. Een Duitse behandeling Vitametic heeft deze spanning een heel eind weg kunnen nemen. Maar het is de Healing Code geweest die voor mij dat laatste beetje spanning wat nog in mijn lijf weg heeft kunnen nemen.

Voor het eerst in 2 jaar heb ik nu voor bijna 100% mijn normale functionaliteit terug. Het voelt als een bevrijding. Ik ben er nog niet en besef dat ik vooral moet doorgaan met de Healing code want mijn lichaam moet weer leren dat het veilig en de Healing Code geeft die veiligheid.

Ik merk als ik mijn nek blootstel aan stress factoren zoals computers, telefoon en koude wind (spanning) dit direct voelbaar is. En dit geeft aan dat mijn nek nog herstellende is. Ik ben er van overtuigd dat als ik door ga met de healing code mijn lichaam uiteindelijk helemaal over dit trauma heen komt.

Ik geloof in de healing code en ga er zeker mee ik heb mijn leven terug nog meer zelfs als voor de Whiplash want het hersteld niet alleen deze stress maar ook al het andere wat zeker mee speelt. Zoals mijn Fybromyalgie wat bij uitstek een STRESS/SPANNINGS ziekte is.