Mensen helpen om van hun onbewuste stress af te komen vind ik het meest mooi te ervaren zonder me hierbij zelf van alles op de nek te halen.

Wat is een goede prijs om te betalen voor een ontstressproces dat erg boeiend in elkaar steekt? Voorwaarde vooraf is dat je beschikt over de intentie om jezelf te ontdoen van je eigen persoonlijke unieke (onbewuste) stress. Daarnaast ook een portie doorzettingsvermogen. Je hoeft geen eigenwijze marathonloper te zijn overigens.

TARIEF

Als tarief reken ik momenteel per specifieke maatwerkcode per sessie een bedrag van € 60,50 incl. 21% BTW (=€ 50 excl. BTW). Voor algemene vragen raadpleeg de website van de Healing Codes organisatie

SKYPE

De gemiddeld sessie per telefoon neemt ongeveer 5 tot 10 minuten maximaal in beslag. De 1e keer zal het wellicht wat langer duren al naar gelang er uitleg nodig is. Ik ga er van uit dat je minimaal het boek gelezen hebt en enige basiskennis bezit alhoewel dit niet direct noodzakelijk is. De maatwerkcodes ontvang je per mail na afloop binnen 1 werkdag toegemaild. Voor algemene vragen reken ik € 25 incl. BTW per eenheden van 10 minuten.

BETALING

De betaling van de nota kan per bank vooraf overgemaakt worden op rekeningnummer NL27INGB0676850499 t.n.v. Uw Financiële Coach te Winterswijk of via Paypal op info@niconijweide.nl