Je komt iedere keer weer op hetzelfde terecht en wilt dit niet meer…………..

Het uitspreken van “Ik wil dit niet meer”, geeft aan dat je wat anders wilt. Je buurman weet vaak exact aan te geven wat hij allemaal niet meer wil, maar wat hij eigenlijk wel wil?

“Maar waar begin ik dan mee”?

Een goede vraag die je jezelf stelt in onze ogen. Volgens ons is het allemaal relatief heel simpel deze zaken structureel aan te pakken.

Graag besteden wij (Harry Hulleman en Nico Nijweide) hier onze tijd aan om in een workshop nader in te gaan op het cirkel – spiraal denken. 2 nieuwe stromingen die samen leiden tot een nieuwe eenvoudige manier van het aanpakken van je eigen oude denkpatronen. Creëer- en bestel je eigen fantastische toekomst!

Doe het zelf en wees je eigen (denk)leider!

Onze opleidingen kunnen op locatie verzorgd worden en beginnen rond de klok van 9 uur. De eindtijd ligt rond 17.00 uur.

Een seminar kan voor bedrijven ingepland worden met een wachttermijn van circa 6 weken in de buurt van Winterswijk of desgewenst op locatie.

Kosten

De kosten van deze workshop bedragen € 500 (excl. 21% BTW) per persoon per dag inclusief koffie/thee/lichte lunch en bij voldoende deelname.

Aanmelden

Hoe meld je je aan? Je kunt een bericht achterlaten op het contactformulier of je kunt je ook telefonisch opgeven, zie de telefoonnummers onderaan deze uitnodiging. Wij hanteren het principe vol is vol en berichten je indien er voldoende deelname is.

Met hartelijke groeten,

Nico Nijweide, telefoon: 0543-522 328 Mobiel: 06-30 59 25 32
Harry Hulleman, telefoon: 055-5788408 Mobiel: 06-18 60 05 45