In vogelvlucht geef ik weer hoe u de Healing Codes het beste kunt benaderen in 3 relatief eenvoudige stappen: HCLogo300(1)

  1. Boek: u leest het boek “De Healing Code”geschreven door Alex Loyd. U begint desgewenst direct op pagina 203 met de oefeningen en volgt de instructies die in het boek vermeld staan. Komt u hier zelf niet uit, dan kunt u een persoonlijke sessie aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 50,– excl. 21% BTW waarvoor u een nota ontvangt. De afspraak duurt maximaal 15 minuten.
  2. 12 dagen methode: u kiest er voor de 12 dagen methode aan te schaffen.U krijgt 12 dagen lang iedere dag 2 andere codes  die u zelf kunt toepassen volgens de instructie in het Engels of Duits.
  • Duitse versie: Voor Duitse Healing Codes klanten is de in het Duits vertaalde versie aan te bevelen inclusief de reguliere 12 dagen methode met voor iedere dag 2 specifieke codes.
  • Engelstalige versie: Om de digitale US internetversie van de Healing codes te bestellen (ad US$199) click op de volgende link: Http://Www.Thehealingcodes.Com/Cmd.Php?Clk=3678038
  • Via de onderstaande link bestelt u het Amerikaanse Healing codes pakket met een 12 dagen programma en inclusief boekwerken en dvd’s + persoonlijke aanvullende maatwerkcodes in meerdere sessies. De kosten, te betalen via creditcard, bedragen thans US$ 797. Naam en e-mailadres invullen. Niet goed is geld terug via de organisatie van de Healing Codes en zie verder de instructies op de website. http://www.thehealingcodes.com/cmd.php?Clk=3678024 

3.  Specifieke klachten: indien u specifieke klachten ondervindt die niet m.b.v. het 12 dagen programma zijn te “ontstressen”, dan kunt u een persoonlijk consult inplannen en een maatwerkcode laten maken. U stuurt een e-mail naar info@niconijweide.nl of via het reaktieformulier waarna Nico op werkdagen meestal binnen 3 dagen reageert voor het inplannen van de afspraak. In vakantieperioden kan de terugkoppeling langer duren. De afspraak kan per voorkeur per telefoon of via een skype verbinding. Nico belt u graag. 

 

Het vervolg

  • U bent geoefend in het doen van de Healing Codes en u wenst deze sneller uit te kunnen voeren, maar weet niet hoe dit te realiseren. Hiervoor zijn de Q-codes ontwikkeld door Alex Loyd. U leest meer hierover via de website via de volgende link.De Q codes kun je na het lezen van de informatie bestellen via deze websitelink:http://www.thehealingcodes.com/cmd.php?Clk=4257326“>De digitale versie! van de Q codes kun je na het lezen van de informatie bestellen via deze websitelink:

    DIGITAL – Q Codes .

  • Succes er mee.