Mijn eigen persoonlijke ervaringen

Zoals je kunt lezen op de site was ik een fervent voetballiefhebber en ben dat eigenlijk nog steeds. Tot het moment dat ik voor me zelf startte, was het veel voetbal. Een zittend beroep met veel denkwerk houdt in mijn ogen in dat je op andere momenten ook wat lichamelijke beweging nodig hebt om van dat zitwerk af te komen. Ik vroeg me zelf af wat voor soort beweging handig zou kunnen zijn en begon eens met 1 keer op de zondag per week te gaan hardlopen voor zo’n 7-8 kilometer per keer.

Een maal per week trainen vindt het lichaam niet prettig en het protesteert iedere keer maar weer met opstart-, hijg- en andere problemen. Daarom de frequentie maar wat verhoogd en 2 maal per week gaan lopen. Daarna begin 2004 de intentie uitgesproken om en mooi doel neer te zetten en dat was het lopen van een marathon gelijk aan 42 kilometer en 195 meter lang, Gaandeweg de trainingen kreeg ik last van de aanhechting van mijn pezen en de achilleshiel in mindere mate. Ik liep 5 maal in de week voor mijn 1e training en dan “denk” je “ach wat rustiger aandoen” . Een paar weken rust hielpen niet na de 1e marathon, waardoor ik het gevoel had dat er meer achter zat of een onderliggend/ dieperliggend persoonlijk onderwerp de oorzaak was van mijn branderige hakken/hielen/pezen. Ik dook wat dieper de materie in en kwam via via bij de Healing Codes terecht. Ik bestelde het “Doe het zelf pakket” om oude rommel uit mijn energie systeem op te ruimen.

Einstein

Einstein ontdekte het “Alles is energie”, dus klachten betekenen eigenlijk energieklachten in je lichaam. Ieder woord dat je zegt of denkt (we denken circa 30- tot 50.000 gedachten per dag!!) heeft automatisch ook een beeld/plaatje/filmpje er aan gekoppeld in je brein. We denken in beelden en ieder beeld heeft dus zijn eigen lading(en). Ervaringen uit het verleden die in je systeem zitten en je stress bezorgen, al dan niet onbewust, zijn onprettig en niet gewenst en kunnen zelfs vaak als een soort van “leugen” opgeslagen zijn in je lichaam. Er hangt een enorme lading aan sommige woorden. Je hoeft maar aan een woord te denken of je ziet het hele verhaal dat er achter zit voorbijflitsen. Komt dit wat bekend voor? Door deze beeldenstroom kunnen allerhande klieren en processen in het lichaam aan het werk gaan en veroorzaken ze stress. Zo ook bij mij.

In een van mijn eerste persoonlijke code sessies voelde ik mijn branderigheid in de hakken niet meer. Een wonder en wat een heerlijk gevoel. Onbewuste stress opgeruimd die mogelijkerwijs de oorzaak was. Oude beelden waaraan ik zelf een stuk negatieve lading had geplakt waren weer opgeruimd. Ik had geen idee over hoe en wat, maar vond het heerlijk.

Oude denkrommel opruimen

Echt helemaal over ging het niet en ik bleef ook maar gewoon doorlopen en trainen voor marathons. Tja, dan had je maar moeten stoppen roepen de meesten. Ik dus niet, daar mijn overtuiging was dat ik verder helemaal gezond was en er in mijn denksysteem wat meer opgeruimd moest worden aan oude (spirituele) beelden die te zamen de klachten veroorzaakten. Met behulp van en coach uit de USA (Elaine) pakte ik stuk voor stuk die pijnlijke beelden en momenten uit mijn voorgaande jaren aan en ontdeed ze van de “leugen” die ik er zelf aan gekoppeld had. Wat een opluchting en een stuk vrijheid in mijn eigen denken. Meer ruimte dus voor andere zaken door het verwerken/loslaten van het oude.

Ik liep daarna in 9 weken tijd 4 marathons midden 2009. Geen hond die daar aan denkt om dat te doen…. Ik dus wel om te kijken wat de reactie zou zijn op mijn hakken. Geen eigenlijk en ik liep zelfs mijn snelste tijd ooit….Ik werk nu nog steeds met mijn codes en doe dat meer uit preventief oogpunt en voel me er heerlijk bij.

Zo verhielp ik verder bij mijzelf tandklachten, keelklachten, roos, onderrugklachten, negatieve gedachtenstromen als “ik kan het niet”.