Nico is gecertificeerd Financieel Planner (FFP en MFP), maar noemt zich liever (financial life) coach.  Hij vindt het enorm plezierig pretoogjes bij mensen te zien ontstaan. Klanten die na enkele gesprekken ervaren wat  het is te weten wat ze willen. Als je niet exact weet wat je wilt of waar je doelen liggen, draai je in je eigen kringen rond.

Nico werkte 7 jaar bij de ING bank als financieel adviseur, waarna hij in 1999 zijn eigen onderneming startte.
Hij stapte in een “onzekere” angstige wereld die relatief onbekend was. Net als zo veel dingen of zaken onbekend zijn.
Hij voelde bewust dit gevoel van spanning en angst buiten zijn cirkel. Financiële onderwerpen zijn een soort van basiszekerheid voor klanten. Zonder inkomen geen financiële zekerheid.  Als je daarbij werkzaamheden blijvend verricht waar je je jezelf prettig bij voelt, dan gaat dat veel makkelijker. Wat is de reden dat je hier nog niet aan toegeeft? Wat houd je tegen buiten jouw cirkel te treden? Je durft niet? Doe het toch en beleef jouw speciale avontuur!

Harry werkt sinds begin 2002 als Human Resource Manager bij de Belastingdienst / Centrum voor ICT.  Daarvoor heeft hij gedurende 3 jaar gewerkt als Fieldmanager bij allerlei IT-detacheringsbedrijven.  Daarnaast is hij sinds 2005 loopbaan- en life coach, zowel binnen als buiten B/CICT. Harry heeft sinds kort zijn eigen coachingspraktijk, “Total Impact Coaching” alwaar hij personen tegen relatief lage tarieven coacht.

Het valt hem de afgelopen jaren steeds meer op hoeveel mensen ontevreden zijn met wat ze doen/hebben. De meeste mensen weten echter niet hoe ze dit moeten veranderen. Als deze mensen leren hoe ze uit de cirkel moeten treden gaat er een nieuwe wereld voor ze open.  Het geeft Harry heel veel voldoening hier als coach aan mee te mogen werken.